Kelbimbós tavaszi zöldségleves

Kelbimbós tavaszi zöldségleves
Egy nagyon finom színes tavaszi zöldség levest hoztunk számotokra sok-sok kelbimbóval.
Reméljük ízleni fog, ha elkészítitek.

Hozzàvalók
2 csomag kelbimbó (kb 360 g)
4 db kisebb répa
2 db krumpli (nagyobb)
1 fej vöröshagyma
2 db húsleveskocka
2-3 evőkanál ételízesítő
1 evőkanál szárított petrezselyem
1 evőkanál olaj
bors

Elkészítés
A zöldségeket megmossuk, majd meghámozzuk a krumplit és a répát. A hagymát megpucoljuk. A répát karikára, a krumplit nagyobb darabokra vágjuk. Majd az egészet a kelbimbóval együtt kb 5 percig kevés olajon megpároljuk. Kis feleteborsot teszünk rá. Ezután felöntjük annyi vízzel hogy ellepje. Ha több levet szeretnénk rá, akkor nyugodtan engedhetünk rá többet. Hozzáadjuk a fej vöröshagymát. Majd beledobjuk a leveskockát és hozzáadjuk az ételízesítőt, valamint a szárított petrezselymet. Ha nem elég ízes a számunkra természetesen tovább fokozható. Körülbelül 3/4 óra alatt puhára fő minden. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése