Csirke felsőcomb narancsos pácban

Csirke felsőcomb narancsos pácban
A mai napon egy egyszerű recepttel érkeztünk, ami nagy meglepetésre nagyon finomra sikerült!

Hozzávalók
1 kg csirke felsőcomb
1 liter fanta
1 egész narancs

Elkészítés
Megmossuk a szép felsőcombokat, beletesszük egy tálba, felöntjük fantával addig amíg el nem lepi teljesen az összes húst a pácunkba. Kibontunk egy szép érett narancsot es belehelyezzük a pácba, majd hagyjuk állni tetszés szerint (mi körülbelül 1,5 óra hosszáig hagytuk benne).

Ez idő alatt beizzítjuk a grillt.
Mi a grill tálcába helyeztük, ráöntve a páccal és hagytuk főni körülbelül 20 percig. Ezután kivettük a tálcából és elkezdtük sütni tetején naranccsal. Ez grill függő meddig tart, de nekünk nagyjából 20-25 perc alatt kész lett. Az eredmény ízre és külsőre is tökéletes lett.
Egy puha de mégis ropogós csirkét kaptunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése